Despre Noi

Compania Power-Signal:

Lumina este martorul evenimentelor unice din viața noastră. Încă din anul 2011, echipa Power Signal luminează școlile, sălile de teatru, casele sau parcurile cetățenilor din Cluj și România.

Răspundem prompt și eficient celor mai diverse provocări din domeniul instalațiilor electrice și acoperim activități precum: lucrări de mentenanță generală a rețelelor electrice, proiectarea instalațiilor electrice, execuția de instalații electrice, rețele de date și voce, precum și realizarea branșamentelor electrice; unde constatările, consilierea și asistența sunt gratuite pentru fiecare dintre clienții noștri.

Firma S.C. Power Signal S.R.L. este autorizată ANRE pentru lucrări de proiectare şi execuţie instalaţii electrice interioare sau exterioare, pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane. Calitatea serviciilor noastre este garantată de certificarea ISO 9001:2008 ceea ce reprezintă cadrul perfect pentru o continuă dezvoltare a companiei.

Experiența noastră profesională aduce beneficii comunității județului Cluj prin ridicarea ştachetei calității serviciilor electrice. Lucrările noastre și clienții pentru care le executăm, sunt dovada vie a calității inginerești în activitățile de instalații electrice.

Gândim fiecare problemă eficient și căutăm soluții profesionale.

Compania
Compania - Viziunea noastră

Viziunea noastră:

Compania Power Signal înseamnă mai mult decât servicii electrice. De la materia primă până la produsele finale instalate în căminele clienților noștri și de la producători din toată țara până în depozitul nostru, controlăm  cu atenție fiecare pas, pentru a ne asigura că veți primi produse și servicii de o calitate superioara și un preț atractiv.

Viziunea noastră este sa livrăm calitatea în domeniul serviciilor electrice, ce se reflectă în imaginea produsului final, dar mai ales în feedback-ul oferit de beneficiar. În centrul activității echipei noastre se afla îndeplinirea viziunii clientului, fapt ce aduce o plus valoare companiei noastre și un avânt spre perfecționarea preciziei mâinii de lucru.

Ne identificăm ca fiind un colectiv punctual, profesionist, creativ și bine pregătit să facă față nevoilor dumneavoastră în domeniul instalațiilor electrice. Colaborarea cu noi vă oferă comoditate, siguranță și certitudinea unei investiții bine realizate.

Prin calitatea serviciilor, ne bucurăm zilnic de ceea ce energia electrică ne ajută să facem – studiu, muncă, pasiuni.

Echipa Power Signal